juli 24, 2015 2

Varmt som sig bör i öknen

By in Okategoriserade

45 grader och vi ska ut i öknen! Torr värme är ifs bättre än Sri Lankas fuktiga men det är ändå i häftigaste laget. Att det fläktar och blåser vet jag inte om det är en fördel just i öknen. Just nu sitter jag här med sand på alla tänkbara och otänkbara ställen. Sandkorn mellan tänderna, sand i öronen…
Ökensafarie var iaf häftigt. Förväntningar var höga och upplevelsen levde väl inte riktigt fram. Åka i sanddynerna var kul men turen var för kort, för kort var även kamelturen. Att sitta på kampen efteråt var ändå en upplevelse med mat, underhållning och alla människor.
Men häftigaste är nog ändå att känna på naturen i denna extrema miljö. Värmen, vindarna, sanden som aldrig tar slut, sanden som blåser och yr och tar över och förändrar naturen som den själv behagar.

image

image

image

2 Responses to “Varmt som sig bör i öknen”

  1. Ulf skriver:

    Är det inte varmt att gå barfota i sanden?

Leave a Reply