mars 24, 2013 0

Kuala Lumpur del 1

By in Okategoriserade

Medan andra roar sig på racerbanan, så upptäcker Linn och jag staden,
fönstershopping och fågelparken. Linn ser så mycket vackra saker, från klänningar och skor till porslin och reklamafficher.
Fåglarna däremot både skrämer och fascinerar. Ena stunden låter de för högt, framförallt påfåglarna, i nästa stund är det glömt och vi lyckas tom mata dem. Det hela får däremot en snabbt slut när de blir för närgångna.
En och annan taxi hinner vi också med i KL. Vi som är ordentliga och låter säkerheten gå först kämpar för att alla ska ha ett bälte och försöker låta bli att tänka på att bilbarnstolar saknas. Vår taxichaufför däremot fastnar i poliskontroll och får böter för han saknar bälte. Men gissa om han tar på sig bälte när vi rullar vidare… skulle inte tro det.
Ett annat kärt nöje är såklart poolen! Här försvinner en timme fort med två vattendjur!

image

image

image

image

image

Leave a Reply