juli 16, 2015 2

Födelsedag med dansstopp och hopp i sängen

By in Okategoriserade

Äntligen är dagen här – Linns födelsedag. Som hon längtat. Högsta upp på önskelistan står bad och massage. Vi är på helt rätt plats för att uppfylla bägge önskningarna, underbart lyxigt hotell med utsikt över hav, pool och palmer.
Vi är så nöjda med att vi bytte boende och strand och kom till fantastisk mat, service, pool och strand. Hela hotellet är underbart och vi njuter.
Linns födelsedag inleddes med ballonger, ett paket, serpentiner och så klart skönsång. Rummet är nu till hennes glädje dekorerat gör födelsedag och som brukligt när det är kalas så händer det ballonger på dörren. Hon är så nöjd 😍 :mrgreen:.
Dagens present med stort P är massage, 20 minuter för barnen var. Vad de njöt och så lena och ljuvligt doftande sedan.
Näst på önskelistan stod dansstopp, Simon är discjockey och vi skakar loss ordentligt, ballongerna flyget i luften och till slut så övergår dansen mest till att tre av fyra hoppar i sängen (vilket naturligtvis är tillåtet när man är på semester).
Resten av dagen blir det bad för hela slanten. Poolen och havet får turas om att agera värd.
Ingenstans är det trångt med folk. Poolen får vi stundtals ha för oss själva. Och havet är stort även om det i utkanten av den publika stranden går en och annan ko. Senare framåt eftermiddagen /kvällen kommer lankeserna ner själva för att svalka sig. Till skillnad från vårt förra hotell så är stranden här fin och det är bara sand. Inga koraller och sjögräs på botten –  perfekt för ömma fötter!
Tillbaka på rummet tjuter barnen av glädje. Sängarna har blivit vackert dekorerar med både hälsning till födelsedagsbarnet och med handdukar vikta till nalle, hund med barnens hörlurar och elefant med glasögon. Tala om att ge gästerna det för lilla extra!
Ännu lyckligare blev 6-åringen då hon efter middagen fick ett storslaget uppvaktade av servitörer, och musikanter som rullade in en tårta med ljus och sjöng för henne. Hon kunde inte sluta skratta 😁 – härliga unge!
Detta måste ha varit Linns utan tvekan mest minnesvärda födelsedag! 💓

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

2 Responses to “Födelsedag med dansstopp och hopp i sängen”

  1. Jenny skriver:

    Åh, så underbart det låter! Gratta henne med en stor kram från kusinerna! Vi vuxna vill också vara med på ett hörn och fira henne. Kram

Leave a Reply