maj 3, 2014 1

By in Okategoriserade

Vi slutar där vi börjar – i Malaysia. Det blir bara två korta dagar men vi är tillbaka i civilisationen på riktigt 🙂

Målet är att avsluta med ett riktigt badparadis och det lyckades vi med! Två helnöjda barn och vuxna! Jag fick utmana min höjdrädsla genom att vandra på en 400 meter lång hängbro och genom att klättra upp i diverse åkattraktioner! Tyvärr var Linn fem centimeter för kort för att kunna åka det mesta, men hon var nöjd med vågbassäng, sprutande vatten och vattenklätterställning. När det kom till vanliga, icke vattenåkattraktioner så var det inte så noga, utan hon slank igenom och kunde åka mer än hennes längd tillät.

Förutom vatten- och lektema så har vi också haft shoppingteam (det är svårt att undvika det med Malaysias shoppinggallerior). Just den aktiviteten var väl inte barnens favorit utan de var betydligt mer intresserad av skridskobanan längst ner i en av dessa gallerior. De hade säkerligen också velat göra Malayerna sällskap på staplande ben! Själv fick jag mest kalla kårar över isen och var glad att jag stod på behörigt avstånd!

Axeln har klarat resan bra. Ryggsäck har gått bra att bära (även om Martin ofta tagit bägge de stora). Den dagliga sjukgymnastikträningen har väl kanske inte varit daglig, men jag har kämpat och Martin har fått agera sjukgymnast genom att med full kraft dra i armen. Tror iaf att ortopeden inte kommer vara helt nöjd nästa vecka när vi ses. Rörligtheten har nog inte blivit bättre, men mycket vattenträning har det blivit 🙂

Smärtan har givit med sig en hel del, och vilosmärtan är borta. Sova på sidan går däremot inte utan jag vaknar av att det gör ont… Likaså gör det ont när jag använder armen fel (vilket sker ganska ofta), att tex bada och ta sig upp ur simring är en riktig utmaning.

Så nu när denna härliga resa närmar sig slutet får väl nästa mål bli en efterlängtad operation eller kanske Göteborgsvarvet, som jag ska vara lycklig om jag kommer runt efter denna träningsfattiga vår…

DSC01877

DSC01903

DSC01890

DSC01988

DSC01931

DSC02029

DSC01961

DSC01976

DSC01868

One Response to “”

  1. ulf o Maggan skriver:

    Ska bli kul att få hem er o höra om alla äventyr.

Leave a Reply