april 22, 2014 2

Mango från kungens trädgård

By in Okategoriserade

Har barnen känt sig speciella i Malaysia så är det ingenting i jämförelse med vad de på gott och ont får känna sig här. Så klart ser vi turister, men inga barn, åtminstone inte i så unga år. Jag är glad att barnen inte förstår engelska utan att vi vuxna kan kommentera alla frågor med att de inte förstår vad de säger.

Sedan är det ju naturligtvis kul att även få ge igen för alla fotografer som vill ta kort på barnen. Det blir ganska kul när vi fångar okända människor som tar bilder på våra små J.

Vi trotsar den 36 gradiga värmen och gör ett besök i The Royal Palace. Mina shorts är för korta för att gå in, men inga problem. Svala, lämpliga kläder säljes precis bredvid biljettkassan. Så med dubbla byxor gör vi sedan entré. Hela parken är fantastisk, vilken arkitektur och rikedom! Allt är helt fantastiskt att se, här varvas tempel med växter och skatter som vi inte riktigt har tid att förstå eller riktigt uppskattar till dess värde. Riktigt var kungen kommer in vet vi inte, han känns inte riktigt närvarande… Funderar på om kungen i detta fallet kan vara Budda…

Däremot så träffar vi en man som vattnar alla växter. Precis som några före oss, så går vi fram för att om möjligt få en liten vattendusch. Han ler stort men lägger istället ner slangen. Istället för att ge oss vatten ropar han på en kollega som kommer springande med färska mangos. De smakar himmelskt gott! Färskare än så här kan det inte bli!

DSC00945

DSC00963

DSC01006

DSC00971

DSC00993

DSC00976

DSC01004

DSC00985

DSC01014

2 Responses to “Mango från kungens trädgård”

  1. Farfar o Ingela skriver:

    Ser ni andra Europeer där eller?

  2. Karin skriver:

    Det ser vi. Mest fransmän och britter.

Leave a Reply