december 15, 2017 0

Det går inte sluta njuta av bergen

By in Okategoriserade

Bergen är så vackra. På väg till Linns dans kör vi rakt mot bergen på spikraka vägar. Bergen är långt bort men ändå tonar de upp sig vackert i horisonten. Jag får inte nog oavsett om jag åker bil, springer i parken, åker bil mitt bland dem eller står högst upp i en skidbacke.

Jag känner mig lyckligt lottad som får var med om allt som vårt äventyr i Denver bjuder på och bland de bästa är helt klart bergen. Ibland måste jag nypa mig i skinnet och försöka ta in och verkligen förstå att jag verkligen är här på riktigt – att jag bor här!

De tre skiddagar vi hittills har spenderat har varit magiska. Blå himmel och de vackra vyerna. Hela familjen älskar att var utomhus och njuta av sol, frisk luft och att få röra på sig. Första skiddagen bjöd på varmt väder. Flera plusgrader men snön höll sig perfekt. Än så länge har det kommit för lite snö i bergen för att det ska gå att åka på enbart natursnö men konstsnön fungerar fint. Det är inte många backar öppna än men det kommer och än så länge är vi inte så bortskämda så det duger med de 9-13 som varit öppna när vi varit på plats. Helt otroligt att det då kan finnas ytterligare 100 i varje skidområde som kommer öppnas.

För första gången i våra liv har vi skaffat oss årskort i backarna. Vi kan åka i Winter Park, Copper Mountain, Eldora, Steamboat Crested Butte. Än så länge har vi bara kommit till Copper men de andra skidorterna väntar på oss längre fram på säsongen och vi längtar allihop!

Under en löptur i parken utanför vårt hus

Leave a Reply