december 4, 2017 0

Fem pepparkakshus del 1

By in Okategoriserade

Darcy och jag pratade om att baka pepparkakshus och ganska snart insåg vi att vi hade lite olika tillvägagångssätt. I USA köper man monteringsfärdiga hus som bara ska dekoreras eller så köper man hus inklusive ”klister” som sätter ihop huset. Det där ”klistret” verkade inte fungera något vidare så därför erbjöd jag mig att sätta ihop alla husen med hjälp av hederligt smält socker. Tillsammans med Darcys fem döttrar (kanske in Kiley som bara är fem månader) dyker jag och barnen upp för att julmysa lite.

Jag monterar hus för glatta livet och Darcy och Mark förundras över hur enkelt det fungerar med smält socker. Barnen i sin tur dekorerar för glatta livet. Det är godis överallt, på bord, husen och golvet, i högtalaren spelas julmusik och kreativiteten flödar.

Kasey som går i Alexander klass kan inte få nog av pepparkakshus utan vi bestämmer en ny dag då hon och jag ska baka ett alldeles eget Eiffeltorn!

Leave a Reply