december 2, 2017 0

Kalashelg

By in Okategoriserade

Under hösten har barnkalasen duggat tätt och så även denna helg!

Simon inleder helgen med sitt kalas med 8 gäster på Family Sports Center, varefter både Eunice och Michael har sitt på lördagen.

Vi hade flera funderingar innan vi till slut beslutade oss att vara på Family Sports Center. Det är ju ganska smidigt att vara iväg och aktiviteterna passar Simon perfekt. Det visade sig vara ett lyckokast, alla barn nöjda och trötta efter två timmars lek. Hinderbana, klättervägg, bumper-car, och laser-tag. Och så klart den obligatoriska ost-pizzan och tårtan. Som vi förstått så öppnas inte paketen under kalaset utan i lugn och ro när alla kalasbarn gått hem. Simon öppnade sina tillsammans med Alexander efter det att vi kom hem. Simon fick fina presenter och vackert skrivna kort. Det var både längre brev och kort som vännerna ansträngt sig med att skriva på svenska. Inte helt oväntat var det gott om pockemonkort bland presenterna men det var också presentkort på Amazon och Target. Dessutom hade han fått en egen drönare och så en bio-sova-över-kväll med Alexander – en lycklig tio-åring!

Eunice hade valt att ha sitt kalas hemma med fem kompisar. Även jag och Sasha (Silvias och Agnes mom) var inbjudna för att spendera ett par timmar tillsammans med Eunice mamma Lina. Lina som förberett för kalaset i veckor (jag skojar inte) hade verkligen gjort fint. Det var massor av ballonger överallt. Där var figurballonger i form av Tingeling som var 1,5 meter höga, girlanger, bokstäver, goodibags som glittrar och är dekorerade med bollar. I källaren hade Lina gjort iordning ett disco/kareokerum. Har var det diskolampor, projektor på stor skärm med kareoke och dans, det var såpbubbelmaskin och lysande armband till tjejerna. Herregud, det tog aldrig slut! Helt plötsligt börjar jag förstå varför Lina varit så upptagen den senaste tiden!

Michaels kalas är först på lördagskvällen. Hans kalas ska vara på Jumper Street. Överallt är det barn och ungdomar som hoppar, och leker. Simon blir eld och lågor och Linns som är med för att lämna vill helst även hon stanna kvar. Även detta kalas är toppen. Hem får vi en svettig, trött men nöjd kille.
Skönt nu är det hela sex dagar tills nästa kalas då Linn ska till Aashnas 8-årsfest, även hon på Jumper Street!

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply