augusti 3, 2017 0

Nytt försök med socialförsäkringsnummer

By in Okategoriserade

Att inte ha löst det med socialförsäkringsnummer känns inte bra. Det blir att göra ett nytt försök och hoppas på att någon annan tar emot mitt besök på kontoret.

Jag och barnen sätter oss i bilen och far iväg. Den första person som jag ser när vi kommer innanför dörren är samma kvinna som några dagar tidigare inte ville hjälpa mig. Får nu hoppas på lite tur. Nytt formulär fylls i och och med nummerlapp sitter vi och väntar på vår tur. Kön är inte lika lång idag, kanske bara 25-30 personer förre oss. Jag kommer på mig själv med att vara nervös – jag vill så gärna ha ett nummer så jag kan ta körkort.

Till slut när det är dags för mitt nummer får jag till min glädje stövla fram till en annan lucka och en ny person. Fortfarande nervös att de ska ha ändrat sina rutiner förklarar jag mitt ärende. Han mattar in mina uppgifter i datorn, printar ut ett papper och så tar han fram stämpeln. Tänk att man kan bli så glad för en underskrift och en stämpel! Nästa steg: körkort!

Leave a Reply