april 3, 2013 1

KL del två och nytt läkarbesök

By in Okategoriserade

Hade egentligen inga planer på något längre uppehåll i KL just nu. Vi ville ju ut till öarna för att bada. Men med en läckande trumhinna så var det inget bra alternativ och vi fick helt enkelt tänka om.

Dessutom hade Linn fått feber och mådde sådär. Skönt att ha vagn med!!
Det innebär två slappdagar då vi mest hängde i lägenheten/hotellet (lyx med eget kök), på hotellets lekplats och på shoppingcentrat KLCC. Vi ägnade en hel eftermiddag åt att gå på Malaysias motsvarighet till Tom Tits expriment – riktigt proffsigt! Simon sprang runt och testade massor och Linn kroknade till sist och somnade nästa i vagnen.

Innan vi bestämde oss för vart vi skulle ta oss härnäst så gick vi åter till läkaren. Dels för att den första läkaren sagt så och dels för att Simons öron fortsatt bara rinner. Linns feber vill inte heller riktig ge med sig. Den pendlar mellan 38-40 och lika bra att de tittar även på henne innan vi beger oss iväg längre bort från ordentlig sjukvård. Det hela resulterade i mer penicillin, antihistamin och att det inte är någon fara med Linn. Vi får också ok på att Simon kan bada om han har på sig sin simmössa som vi köpt.

Dags för nytt flyg – denna gång blir det på nytt Kota Bharu, för vidare taxi mot vårt älskade perhentian island.

20130330_104049

20130330_104143

 

One Response to “KL del två och nytt läkarbesök”

  1. ulf skriver:

    Era äventyr får det att klia i våra resben. Låter så underbart i jämförelse med vädret här hemma. Visserligen soligt men ingen värme. Kul att Simon nu äntligen får doppa sig och kan leka bland fiskarna igen. Var rädd om er och till sist grattis Martin från Mormor o Morfar. Gammelfarmor har fått era resebrev upplästa för sig av Jenny och hon följer er i sina tankar.Hon liksom Oscar grattar Martin.

Leave a Reply