juli 20, 2017 0

NhaTrang

By in Okategoriserade

Vi bokar en ny bil för vidare färd söder ut. Denna gång är det en 4 timmars resa till Nha Trang vi har att se fram emot. Förra bilresan vi gjorde var 6 timmar långa så denna resa känns riktigt lyxig. Vi åtta hoppar in i en bil med 16 säten. Resan går mellan berg, upp över berg och genom risodlingar. Förbi vackra stränder och kossor som går och betar. Vi ser tempel, skräp som lämnas i vägrenen och människor i toppiga hattar.

I Nha Trangs utkanter ser vi som så många gånger förr de otaliga antalet fiskebåtar. Vackert målade i flera färger. Väl inne i Nha Trang känns det som vi kommit till ett nytt land. Lyxiga höghus kantar strandpromenaden och för första gången ser vi fler turister än Vietnameser. Den breda stranden kantas av många solstolar, vackra planteringar och fontäner.

Skyltarna är inte längre bara på Vietnamesiska utan även på ryska och ibland även på engelska. I var och vartannat gatuhörn finns det massageställen och turistbokningskontor. Trots allt känns det skön att komma till ett fint hotell och landa.

Vi badar, slappar, blir masserade och besöker tempel tillsammans med horder av andra turister.

 

 

 

Leave a Reply