mars 29, 2013 2

Säkerheten framför allt

By in Okategoriserade

Då Simon fick badförbud fick vi tänka om från den planerade badturen till öarna utanför Kota Kinabalu. Istället så gjorde vi ett besök i ett lekland i köpcentrat bredvid hotellet. Det första som slår oss är den öronbedövande ljudnivån. Det är inte att överdriva att ljudnivån är i nivån på ett disko.  Och här ska de små leka, bland karuseller, hoppborgar, alla möjliga sorters spelkonsoler och klätterställningar. Vi skriker till varandra – helt galet! En ny upplevelse för en redig svensk :)! Det här kan inte gillas av öronläkarna!!
Vi är nog lite skadade och bortskämda med hur bra vi har det i Sverige. På leklandet försvinner Simon ner i en hoppborg som sett sina bästa dagar. Faktum är att han fastnar med fötterna rakt upp i luften. Upp kommer han först efter att Martin reagerat på att hans fötter stuckit upp ur borgen väl länge och kommer till undsättning! Vidare konstaterar vi att det är sten/marmorgolv precis utanför en av hoppborgarna. Precis där saknas den två centimeter mjuka pusselmattan – aj då, hoppas ingen studsar av borgen med huvudet förre!

Förmodligen hade vi vant oss om vi bott här men som nybörjare är det med andan i halsen man ser barnen leka utmed/på trafikerade gator, bilar göra u-svängar och människor korsa trafikleder…

2 Responses to “Säkerheten framför allt”

  1. ulf skriver:

    Kul att höra om alla era äventyr. Hoppas Simon bättrar på sig snart så han kan bada med fiskarna. Hemma fortsätter vintern på nätterna men dagarna blir både ljusare o varmare. Idag är det en sån dag då man ser älgar i trädgården. Har ni det också? Må så gott.
    Farmor o farfar

Leave a Reply